myESP

Cautare

Du-te la cuprins

Conceptul Sermis Electronic - S4P

Despre noi

Sermis Electronic a devenit unul din importantii furnizori IT&C din Romania pentru Sisteme, Servicii si Solutii Software , demonstrand performantele obtinute prin implementarea cu success a standardelor:

Sistemul de Management al Calitatii
SR EN ISO 9001:2008 ,
Sistemul de Management al Mediului SR EN ISO 14001:2005 ,
Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale SR OHSAS 18001:2008 si
Sistemul de Management al Securitatii Informatiei
SR ISO /CEI 27001:2006

Conceptul S4P (Sermis for Partners)

Conceptul S4P (Sermis for Partners) reprezinta punerea in valoare a calitatilor si performantelor Sermis Electronic pentru si in sprijinul Partenerilor nostri , contribuind la cresterea eficientei activitatii acestora prin grija fata de solicitarile lor , calitatea serviciilor oferite, viteza de reactie la solicitare si nu in ultimul rand prin alegerea celor mai potrivite solutii.

Avand experienta proiectelor implementate in diverse industrii (Textile, Mobila, Alimentatie, Incaltaminte, Auto, Telecom , Servicii, Constructii ) si domenii (Productie de Serie si de Unicate , Distributie , GSM , Retail, Administratie ) putem spune ca S4P reprezinta o alegere strategica pentru Partenerii nostri.

Acumuland experienta implementarii de proiecte la nivel
international (Italia,Rep. Moldova , Bulgaria) , national, regional sau local, Sistemele proiectate de Sermis Electronic sunt orientate spre satisfacerea necesitatilor si asteptarilor in afaceri ale Partenerilor nostri, prin alegerea celor mai potrivite tehnologii si solutii analizand inclusiv trendurile pe termen scurt si mediu pentru a oferi o imagine de perspectiva , in baza conceptului S4P. Procedam astfel pentru ca Partenerii nostri conteaza si in prezent si in viitor , preocupandu-ne de evolutia afacerii acestora , furnizandu-le incredere si siguranta.

Indiferent de complexitatea Sistemelor de implementat , de tipul de organizatie , de domeniul de activitate sau tehnologiile necesare , Sermis Electronic este partenerul potrivit pentru a concepe si implementa solutia optima si care sa corespunda cerintelor , termenelor solicitate si nu in ultimul rand bugetului alocat.

Home | Despre noi | Aplicatii | Structura | Module | Avantaje | Contact | Harta site


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal